• Speerpunten
  • Diensten

Professionaliteit

Van begin tot eind staan wij garant voor kwaliteit. Vaktechnische handelingen worden op een professionele wijze voorbereid, uitgevoerd en geavalueerd.

Permanente educatie

Als allround kappers en schoonheidspecialisten verhogen wij regelmatig ons kennisniveau door aanvullende cursussen te volgen. Dit maakt dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken, producten en trends.

Kwaliteitsproducten

Om het beste resultaat in onze klanten naar voren te halen verzorgen wij onze klanten slechts met kwaliteitsproducten. Ons samenwerkingsverband met onder meer L'oréal biedt de mogelijkheid u met de beste producten te behandelen.

Consultatie

Indien u geen raad weet met uw haar of andere beauty behoeften kunt u altijd bij ons terecht voor gratis advies. Wij helpen u graag het mooiste uit u naar voren te halen!

Keratherapy

Een keratine behandeling is een intensief, conditionerende behandeling, die het haar gezonder, zachter, glanzender en makkelijker handelbaar maakt.

Olaplex behandeling

De Olaplex behandeling repareert de verbroken zwavelbruggen, iets wat nog geen enkel ander product voor elkaar heeft gekregen zonder toevoeging van oliën of siliconen, die het haar dan weer zwaarder en slapper zouden maken.

One-By-One Wimpersextensions

Wimperextensions zijn een verlenging en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Het zijn perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige zijden kwaliteit. Eén voor één worden deze zijden wimpers bevestigd aan uw eigen wimpers.

Epileren met draad

Epileren met draad is een Arabische/Oosterse methode van gezichtsontharing en wenkbrauw shaping. Deze methode verwijdert zelfs de fijnste donshaartjes die je met een pincet niet kunt verwijderen.

Keratherapy

De keratinebehandeling van Keratherapy is een haar verbeterende behandeling. Deze behandeling maakt het haar sterker . . .

Olaplex Behandeling

Olaplex is de Amerikaanse haarrevolutie die behandeld en beschadigd haar herstelt. Iets wat nog geen enkel ander product . . .

One-By-One Wimpersextension

Ben je op zoek naar een natuurlijke look met volle wimpers zonder mascara, dan is de One-By-One techniek iets voor jou . . .

Epileren met draad

Voorstanders van het epileren met touw geven aan dat deze methode de haartjes verwijdert met wortel en al. Daarnaast is . . .

Bruidskapsels

Chic opgestoken, nonchalante, losse krullen... Er zijn veel verschillende soorten bruidskapsels, maar wat zijn voor jou . . .

Onderwerp