Keratherapy keratine behandelingDe keratinebehandeling van Keratherapy is een haar verbeterende behandeling. Deze behandeling maakt het haar sterker, gezonder, glanzend en vooral veel gemakkelijker handelbaar en indien gewenst iets steiler, maar het zijn geen relaxers. Het haar zal ook niet 100% steil worden. De keratherapy verbreekt niet de zwavelbruggen in het haar, maar verzacht deze. Keratherapy kan op alle haartypen worden toegepast, incl. chemisch behandeld haar, (gekleurd, relax), beschadigd haar door zon, zee- of chloorwater, maar ook op natuurlijk haar. De resultaten van de keratine behandeling zullen uit het haar slijten in plaats van dat ze eruit groeien.

Voordelen keratine behandeling

  • Keratherapy is een wash- out keratinebehandeling. De behandeling is klaar als u de salon verlaat. De keratine hoeft dus geen 48-72 uur in het haar te trekken, voordat het kan worden gewassen. U kunt ook gewoon direct na de behandeling stylingsproducten gebruiken.
  • Keratherapy verzorgt het haar intensief en pakt pluis grondig aan.
  • Doordat Keratherapy werkt met verschillende inwerktijden tijdens de behandeling, kunt u kiezen of u uw krullen wilt behouden of dat uw haar zo stijl mogelijk wordt.
  • Het natuurlijk volume blijft behouden
  • Dit product bevat géén formaldehyde, hetgeen beter is voor het haar en uw gezondheid.
  • U zult circa 3 maanden plezier hebben van de behandeling, afhankelijk van uw haartype en de verzorging.

Wat doet een keratine behandeling voor je haar?

Bij een keratine behandeling wordt er product met een hoge concentratie keratine in je haar geperst. Maar wat is keratine nou eigenlijk en wat doet keratine met het haar? Keratine is een lichaamseigen eiwit, wat voorkomt in de huid en haren van mensen en veel diersoorten. Keratinemoleculen bevatten een hoog percentage aan zwavelhoudende aminozuren. Deze aminozuren zorgen voor een stevige structuur. Keratine versterkt het haar, geeft het extra glans en maakt het gladder. Tijdens een keratine behandeling dringt keratine door tot in de kern van de haar waardoor de effecten maximaal zijn. In feite is keratine een lichaamseigen stof. De keratine behandeling van Keratherapy is dus geen chemische behandeling. Geen van de Keratherapy behandelingen en producten verbreekt de zwavelbruggen in het haar en verandert de structuur van het haar, permanent. De effecten van keratine zullen geleidelijk uit het haar verdwijnen door wasbeurten en slijtage.Is een keratine behandeling slecht voor je haar?

Kan een keratine behandeling haaruitval veroorzaken? Nee, haaruitval kan vele oorzaken hebben en het is helaas niet gemakkelijk te bepalen waar het door komt, maar het gebruik van een keratine product (wat geen formaldehyde bevat en niet of de hoofdhuid is aangebracht) kan eigenlijk geen haaruitval tot gevolg hebben, tenzij er misschien sprake is van een ernstige allergie, waar wij en de fabrikant nog niet eerder mee te maken hebben gehad.