Olaplex behandelingHeb je last van beschadigd haar en wil je dat je haar blijvend hersteld? Maak dan direct online een afspraak, of bel voor een Olaplex herstelbehandeling! Olaplex is de Amerikaanse haarrevolutie die behandeld en beschadigd haar herstelt. Iets wat nog geen enkel ander product voor elkaar heeft gekregen zonder toevoeging van oliën of siliconen, die het haar dan weer zwaarder en slapper zouden maken. Het verbindt de verbroken zwavelbruggen direct weer met elkaar, waardoor het haar in één behandeling weer in de originele, gezonde staat is. Met als direct resultaat sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Olaplex herstelbehandeling

Chemische behandelingen zoals kleuren, blonderen en permanent, thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het zwakker en futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af. Dit komt doordat verbindende zwavelbruggen in het haar verbroken worden.

Olaplex behandeling, hoe werkt het?

Wanneer het haar ernstig beschadigd is en het niet (opnieuw) chemisch behandeld kan worden, kan het haar met Olaplex hersteld worden, zodat een kleur- of permanentbehandeling nu wel mogelijk is. Dit kan tijdens de chemische behandeling of in een aparte behandeling zonder dat het haar gekleurd of gepermanent wordt. Bij de Olaplex behandeling voegen we het Olaplex ingredient toe aan de behandeling. We kunnen de Olaplex behandeling toevoegen aan al onze kleur- en uitgroeibehandelingen, highlight technieken, permanent behandelingen en als aparte behandeling bij extreem beschadigd haar. Kortom een wondermiddel dat we toe kunnen passen bij vrijwel iedere behandeling.


olaplex voor en na