One by one wimpersAltijd al perfecte wimpers willen hebben? Dat is nu mogelijk! Ben je op zoek naar een natuurlijke look met volle wimpers zonder mascara, dan is de One-By-One techniek iets voor jou. Wimper verlenging met One-By-One ziet er natuurlijk en perfect uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend. Elke ochtend wordt je wakker met perfecte wimpers, en je hoeft nauwelijks nog make-up aan te brengen. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken naar hebt en als je uit het zwembad komt zie je er nog mooi uit! Kortom de lange wimpers waar iedere vrouw van droomt! Begin je er eenmaal aan dan wil je niet meer anders.

One by one wimperextensions

Wimperextensions zijn een verlenging en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Het zijn perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige zijden kwaliteit. Eén voor één worden deze zijden wimpers bevestigd aan uw eigen wimpers. Er zitten gemiddeld 60 tot 100 natuurlijke wimper haartjes per oog. Op elk haartje wordt een wimperextension bevestigd met speciale lijm. Door de nauwkeurige plaatsing van de wimperextensions wordt er een uiterst mooi resultaat behaald. Niemand zal de extensions van de natuurlijke wimpers kunnen onderscheiden. De lengte, curve en de dikte kun je zelf bepalen. Zo kun je een look creëren die bij je past!

Hoe lang blijven one by one wimpers zitten?

De wimperextensions worden semi permanent geplaatst. Dit houdt in dat de wimperextensions zullen blijven zitten totdat uw eigen wimper (samen met de extension) op de natuurlijke manier vanzelf uitvallen of dat de wimperextensions verwijderd worden. Wimpers hebben een cyclus van ongeveer 8 weken. Om een mooie volle wimperlijn te behouden, wordt er geadviseerd om iedere 2 tot 4 weken een zogenaamde "refill" behandeling te ondergaan. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 60 tot 90 minuten. Een refill behandeling duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten.

De voordelen van one by one wimperextensions


  • Een sensuele en natuurlijke uitstraling
  • Mascara, wimperverf en wimperkruller zijn niet meer nodig
  • Gewichtloos, je voelt de wimperextensions niet
  • Lengte, dikte en curve bepaal je zelf
  • Bestand tegen water, traanvocht, sauna, zon en zee
  • Perfecte oplossing voor op vakantie
  • 24/7 een mooie natuurlijke look
  • Beschadigt de natuurlijke wimpers niet
  • Geheel pijnloos